Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ - Arctic EF5800A+

Arctic EF5800A+ CLICK AICI ACUM: http://goo.gl/u5S3RM Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb.
Prin folosirea detergentului lichid obtii performante superioare la spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Masinile de spalat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurand utilizarea integrala a acestuia. Arctic recomanda aceasta optiune de spalare, deoarece optimizeaza performanta masinii de spalat rufe, eliberand detergentul chiar la momentul potrivit.
Aqua Safe este un sistem special conceput pentru reglarea automata a consumului de apa si controlul excesului de apa. Folosind cantitatea optima de apa la fiecare spalare, faci economii importante pe termen lung. Optiunea de spalare cu apa rece Eco Wash este disponibila pentru majoritatea programelor masinii de spalat. Folosind aceasta functie, apa folosita pentru spalarea rufelor nu mai este incalzita. In acest fel, poti face economie de energie de pana la 80%.
Optiunea de spalare cu apa rece Eco Wash este disponibila pentru majoritatea programelor masinii de spalat. Folosind aceasta functie, apa folosita pentru spalarea rufelor nu mai este incalzita. In acest fel, poti face economie de energie de pana la 80%.
Aceasta functie iti permite sa blochezi butoanele panoului de comanda al masinii de spalat. Astfel, ciclul de spalare pe care l-ai ales nu poate fi schimbat in timpul functionarii masinii in cazul in care copilul apasa in joaca pe butoane.
Acest sistem distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, ceea ce face ca vibratiile si zgomotul din timpul stoarcerii sa fie diminuate. Te bucuri in acest fel de confortul oferit de o functionare mai silentioasa a masinii de spalat.
Pentru ca tu sa poti spala rufele in liniste, oricand doresti, chiar si pe timpul noptii, specialistii Arctic au conceput un design special al panourilor laterale ale masinii de spalat, cu striatii in forma de S, care au rolul de a reduce nivelul vibratiilor si, implicit, al zgomotului din timpul spalarii.
Acum poti sa-ti gestionezi timpul foarte eficient. Pe tot parcursul programului este afisat timpul de spalare ramas.
Folosirea acestei optiuni iti ofera posibilitatea de a programa spalarea rufelor in intervalul de timp cel mai avantajos pentru tine. Poti programa pornirea intr-un interval de 24 de ore.
https://twitter.com/emag
https://www.facebook.com/eMAG.ro
https://plus.google.com/+emagro/posts
http://www.arctic.ro/
Arctic este o companie producătoare de electrocasnice din România, înființată în 1968 la Găești. Compania a fost privatizată în anul 1997 când pachetul majoritar de acțiuni a fost preluat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare și Groupe Societe Generale. Tot atunci o parte din acțiuni au fost listate la Bursa de Valori București. În anul 2002, compania a fost cumpărată de grupul Arçelik (Turcia), care produce și distribuie la nivel mondial electrocasnice mari și mici, componente și aparatură electronică.În 2010, 80% din producție a fost direcționată către 59 de țări din Europa, Africa și Asia. "Arctic EF5800A+" "Arctic EF5800A+ pret" "Arctic EF5800A+ review" "Arctic EF5800A+ opinie" "Arctic EF5800A+ pareri" "Arctic EF5800A+ manual" "Arctic EF5800A+ forum" "masini de spalat rufe" "masinile de spalat rufe" arcticef5800a+ arctic ef5800a+. Capacitatea de producție a fabricii a crescut de la 400.000 de unități în 2001 la 1.400.000 de unități în 2010. Arctic este lider pe piața de produse electrocasnice din România, cu o cotă de piață de 35% și o marcă de încredere, apreciată de români.https://ro.wikipedia.org/wiki/Arctic_SA
Caracteristicile tehnice prezentate mai sus pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb vizitati pagina producatorului. ProdusulMasina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb a fost adaugat la oferta noastra in data de 12 Oct 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu