Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0, 9 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

http://goo.gl/iSNbH7
Cine nu isi doreste acum o masina de spalat rufe noua, eficienta, incapatoare si cu un design modern?! Aceasta masina de spalat rufe de la Beko face parte din categoria premium. Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0 cu incarcare frontala, se afla in topul modelelor fiind clasificate ca una din cele mai cautate si mai bune produse. Calitatea si rezistenta aparatelor electrocasnice Beko este de necontestat, toti cei care au cumparat si au folosit electrocasnice de la acest brand renumit, recunosc si subliniaza faptul ca materialele folosite sunt din gama premium, iar timpul de exploatare al acestora este foarte indelungat.


Sa incepem cu un detaliu care iti poate parea surprinzator, clasa energetica A+++, care te ajuta sa faci o economie substantiala de energie fata de Clasa A++.

  Motorul puternic poate dezvolta o putere de pana la 1200 de RPM, motivul pentru care masina ta de spalat rufe iti ofera echilibrul ideal intre performanta si consum.

  Mai mult, masina de spalat rufe de la LG iti permite sa incarci pana la 9 Kg de haine la fiecare spalare. Astfel ca tu si familia ta va puteti spala usor hainele din timpul saptamanii.

  Ideala pentru locuinta ta, masina de spala rufe are 84 cm inaltime, 60 cm latime si 60 adancime.

 Acum sa trecem la functiile care iti vor garanta ca faci alegerea perfecta. Avem un sistem marca Beko - Aquafusion, care pe drept cuvant, va ECONOMISI la maxim consumul de detergent, energie electrica si bine-nteles de apa. Pana la urma pe toti acest lucru ne intereseaza: sa consumam mai putin detergent, mai putina apa si factura la energie sa fie cat mai redusa. Cu acest Sistem Aquafusion obtinem toate acestea insa si rufele vor fi spalate rapid si eficient!

 


La acest lucru se adauga design-ul de ultima ora Aquawave al cuvei care impune conditii reale si eficiente de spalare a rufelor, curatarea fiind blanda si optima, fara actiuni care ar putea distruge tesatura. Cuva are un contur special creat iar modelul paletelor imprima o miscare naturala a rufelor in timpul spalarii.





Un element foarte important este programul CoolHygiene care ne da posibilitatea curatarii igienice a rufelor la temperaturi foarte scazute. Cu acest program putem spala haine din bumbac si colorate, cu marele avantaj ca infatisarea acestora neavand nimic de suferit. Ca un plus de eficienta, cu aceasta spalare la temperaturi reduse vom economisi cu factura la energie electrica!





 Masina de spalat Beko este dotata cu un ecran tip LCD modern si cu un panou de control intuitiv, cu ajutorul carora vei alege optiunile potrivite. De aici poti selecta programul preferat, dar poti vedea si timpul de spalare ramas. 

Acest model, iti ofera si programe dedicate pentru toate tipurile de tesaturi, de la cele din lana si material sintetic pana la cele din bumbac si cele mixte.

 Programul "Auto-curatare" se foloseste dupa 20 de spalarii, cuva fiind perfect igienizata. Nu am mai intalnit la alte tipuri de masini un astfel de program atat de util.

 Programul pentru rufe inchise la culoare "Dark Care", dar si pentru cele sintetice sau din bumbac. Intensitatea culorilor este pastrata si este prevenita deteriorarea lor.

 Mai enumeram programele:
Baby Protect
Hygiene 20
Stoarcere + Evacuare
Clatire
Culori inchise
Mix 40 °C
Duvet

 Acestea sunt numai cateva din programele prin care aceasta masina de spalat rufe va face viata ta si a familiei tale mai usoara!











La  toate acestea se adauga dispozitivul pentru detergent lichid care va permite sa folositi in mod eficient cantitatea adecvată pentru o spalare eficienta.





 Iti recomand sa alegi o masina de spalat rufe BEKO chiar Acum si vei simti cu siguranta diferenta! Desi sunt sigur ca te-am convins, mai am cateva motive ca TU sa oferi casei tale un produs BEKO: BEKO este un brand important din Romania, foarte multi ani de experienta, productie la standarde internationale, tehnologie de top si design inovator, fiabilitate si durabilitate, GARANTIE Standard, Suport prin Reteaua Nationala De Service!

   

 


       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu