Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe LG F12U2TDN5

 Cine nu isi doreste acum o masina de spalat rufe noua, eficienta, incapatoare si cu un design modern?! Aceasta masina de spalat rufe de la LG face parte din categoria premium. Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1 cu incarcare frontala, se afla in topul modelelor fiind clasificate ca una din cele mai cautate si mai bune produse. Calitatea si rezistenta aparatelor electrocasnice LG este de necontestat, toti cei care au cumparat si au folosit electrocasnice de la acest brand renumit, recunosc si subliniaza faptul ca materialele folosite sunt din gama premium, iar timpul de exploatare al acestora este foarte indelungat.

Sa incepem cu un detaliu care iti poate parea surprinzator, clasa energetica A+++, care te ajuta sa faci o economie substantiala de energie fata de Clasa A++.

Motorul puternic poate dezvolta o putere de pana la 1200 de RPM, motivul pentru care masina ta de spalat rufe iti ofera echilibrul ideal intre performanta si consum.

 Mai mult, masina de spalat rufe de la LG iti permite sa incarci pana la 8 Kg de haine la fiecare spalare. Astfel ca tu si familia ta va puteti spala usor hainele din timpul saptamanii.

 Ideala pentru locuinta ta, masina de spala rufe are 85 cm inaltime, 60 cm latime si 58 adancime.


 Acum sa trecem la functiile care iti vor garanta ca faci alegerea perfecta. Motorul Direct Drive integrat in masinile de spalat rufe de la LG este atat performant si totodata silentios, asigurand un mod de lucru fara zgomot. GARANTIA de 10 ani este marca noastra pentru durabilitatea si viata lunga a produsului. Increderea este totala in acest motor performant si silentios incat toate masinile noastre de spalat dispun de aceasta GARANTIE standard pentru motor si componentele acestuia.


Motorul Direct Drive fara curea si scripete:
-Mai silentios
-Economie de energie
-Capacitate
-Durabilitate

La acest lucru se adauga TurboWash™ care dispune de functia Jet Spray, timpul de spalare fiind redus substantial, finalul rezultat concretizandu-se in economia de energie si apa si bine-nteles cu rufele perfect curate. Jet Spray va pulveriza delicat peste rufe apa, timp de 120 de secunde, ridicand standardele si performantele deja consacrate ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive ingaduind si permitand ca TurboWash™ sa execute mult mai rapid un intreg ciclu de spalare.

Un element foarte important este ca pe langa scurtarea duratei unui program de spalare uzual la 59 de minute, TurboWash™ va concretiza obtinerea unor economii de energie atractive si pastrarea performantei de spalare.
Pe scurt si la obiect, consumul de energie va fi drastic redus cu pana la 15 %, iar consumul la apa cu pana la 40 %.



 Acest model, iti ofera si programe dedicate pentru toate tipurile de tesaturi, de la cele din lana si material sintetic pana la cele din bumbac si cele mixte. Mai enumeram programele:
Reimprospatare
Antialergic
Ingrijire nou-nascut
Easy Care
Culori inchise
Silentios.

Acestea sunt numai cateva din programele prin care aceasta masina de spalat rufe face viata ta si a familiei tale mai usoara!

 Marea surpriza a acestei masini de spalat, il reprezinta Programul Sport! Este un program unic destinat spalarii echipamentelor sportive. Practic, alergarea de dimineata va fi mult mai placuta si la fel va fi si iesirea din week-end.



 Un alt aspect important pe care il amintim este
tehnologia NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare si totul prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Smart Diagnosis™
Cu aceasta tehnologie de ultima ora, putem identifica rapid orice problema minora aparuta. Deci totul este in siguranta!


Masina de spalat LG este dotata cu un ecran tip LED modern si cu un panou de control intuitiv, cu ajutorul carora vei alege optiunile potrivite. De aici poti selecta programul preferat, dar poti vedea si timpul de spalare ramas.





 Iti recomand sa alegi o masina de spalat rufe LG chiar ACUM si vei simti cu siguranta diferenta! Desi sunt sigur ca te-am convins, mai am cateva motive ca TU sa oferi casei tale un produs LG: LG este un brand important din Romania, foarte multi ani de experienta, productie la standarde internationale, tehnologie de top si design inovator, fiabilitate si durabilitate, GARANTIE Standard, Suport prin Reteaua Nationala De Service!

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu