Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Masina de spalat rufe

Samsung WW60J3283LW


Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW



Vezi Pretul Special Si Oferta Aici:http://goo.gl/AKIx4P
 Cine nu isi doreste acum o masina de spalat rufe moderna, eficienta, incapatoare si cu un design modern?! Aceasta masina de spalat rufe de la Samsung face parte din categoria premium.

 Sa incepem cu un detaliu care iti poate parea surprinzator, clasa energetica A++, care te ajuta sa faci o economie substantiala de energie fata de Clasa A+.

Motorul puternic poate dezvolta o putere de pana la 1200 de RPM, motivul pentru care masina ta de spalat rufe iti ofera echilibrul ideal intre performanta si consum.

 Mai mult, masina de spalat rufe de la Samsung iti permite sa incarci pana la 6 Kg de haine la fiecare spalare. Astfel ca tu si familia ta va puteti spala usor hainele din timpul saptamanii.

 Ideala pentru locuinta ta, masina de spala rufe are 85 cm inaltime, 60 cm latime si 40 adancime.

 Samsung WW60J3283LW
 Acum sa trecem la functiile care iti vor garanta ca faci alegerea perfecta. Dupa cum poti observa, acest model vine cu un design special, unic, usor ondulat al tamburului Diamond, cu marginile finisate in forma de diamant, hainele dumneavoastra fiind spalate si tratate cu blandete! Evacuarea apei se face prin orificii foarte mici, protejand totodata tesatura si impiedicand prinderea hainelor!


Masina de spalat rufe Samsung

 La acest lucru se adauga Programul de Spalare Rapida, fiind solutia ideala pentru viata dvs. aglomerata: spala hainele mai putin murdare, eficient si rapid, castigand astfel mai mult timp pentru dvs.!





Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW Review


Un element foarte important, amintim sistemul de protective impotriva fluctuatiilor si a caderilor de tensiune, astfel fiind prelungita durata de viata a masinii. Vor fi stabilizate fluctuatii ale tensiunii de -/+ 25% si va reporni automat masina dupa o pana de current.




Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW Pret


Un alt aspect important pe care il amintim este functia "Final intarziat" care va permite sa sa presetati ora de inchidere a unui ciclu de spalare. Aceasta poate fi ajustata si amanata cu pana la 19 ore, pentru ca hainele umede sa nu ramana prea mult timp in masina de spalat.



Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW Opinie

Acest model, iti ofera si programe dedicate pentru toate tipurile de tesaturi, de la cele din lana si material sintetic pana la cele din bumbac si cele mixte. Mai enumeram programele:Baby Care, Intensiv si Inmuiere. Acestea sunt numai cateva din programele prin care aceasta masina de spalat rufe face viata ta si a familiei tale mai usoara!

 Marea surpriza a acestei masini de spalat, il reprezinta Programul Sport! Este un program unic destinat spalarii echipamentelor sportive. Practic, alergarea de dimineata va fi mult mai placuta si la fel va fi si iesirea din week-end.




 
 Masina de spalat Samsung este dotata cu un ecran tip LED modern si cu un panou de control intuitiv, cu ajutorul carora vei alege optiunile potrivite. De aici poti selecta programul preferat, dar poti vedea si timpul de spalare ramas, sau poti amana pornirea cu pana la 19 ore.





Daca te temi ca micutii tai ar putea ajunge cu usurinta la Panoul de control, afla ca masinile spalat Samsung sunt prevazute cu un sistem de blocare, care nu permite schimbarea accidental a programului in timpul functionarii sau deschiderea masinii de catre copii.



 Iti recomand sa alegi o masina de spalat rufe Samsung chiar ACUM si vei simti cu siguranta diferenta! Desi sunt sigur ca te-am convins, mai am cateva motive ca TU sa oferi casei tale un produs Samsung: Samsung este un brand important din Romania, foarte multi ani de experienta, productie la standarde internationale, tehnologie de top si design inovator, fiabilitate si durabilitate, GARANTIE Standard de 24 luni, Suport prin Reteaua Nationala De Service!

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW Pareri




Deci te-ai hotarat?!



Vezi Pretul Special Si Oferta Aici:http://goo.gl/AKIx4P
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu